WIE ZIJN WIJ?

TT-Technics

Wij zijn TT-Technics!


TT-Technics is dé specialist in het plaatsen van garagepoorten, carports en bedrijfsdeuren. Wij zijn gevestigd in Werchter, Vlaams-Brabant. Wij bieden u hoogwaardige producten aan van Ryterna die uw woning of bedrijf een karaktervolle uitstraling geven. Een persoonlijke benadering, doorgedreven maatwerk en een heldere communicatie zijn de sleutelwoorden in onze aanpak.

Naast de gebruikelijke sectionale poorten zijn wij ook gespecialiseerd in openslaande garagedeuren, garagepoorten met loopdeuren en bijpassende zijdeuren.

Hebt u de mogelijkheid niet om uw wagen tussen 4 muren te plaatsen en zodoende te beschermen? Een carport van Ryterna lost dit probleem voor je op. Onze hoogwaardige carports beschermen je wagen ‘s winters tegen de vrieskoude en ‘s zomers tegen dat licht briesje dat snel veranderd in onweer.

Ook de zelfstandigen onder ons verzorgen wij graag met bijpassende industriële poorten.

Kwaliteit en veiligheid

Al onze bedrijfsdeuren zijn geproduceert volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsnorm. Producten worden getest om te voldoen aan CE vereisten volgens de Europese standaard EN 13241–1 en zijn voorzien van vingerknel beveiligde panelen, veerbreukbeveiligingen en andere uitrustingen om veiligheid te garanderen.

Onze deurpanelen bestaan uit een 40 mm dikke “sandwich” constructie waarbij de verzinkte binnen- en buitenbeplating is voorzien van een UV-bestendige laklaag. De paneelconstructie is gevuld met een polyurethaan hardschuim. In combinatie met de weersbestendige afdichtingen aan bodem, top en zijkant van de deur zorgt dit voor een optimale thermische isolatie.