SECTIONAALPOORTEN

SECTIONALE GARAGEPOORT R40

De sectionale poort, Ryterna R40, is de meest verkochte garagepoort voor woningen. Deze garagepoort wordt op maat gemaakt en is leverbaar tot een breedte van 3,5 meter en een hoogte tot 2,5 meter. De zichtzijde van de garagepoort is leverbaar in verschillende soorten profileringen, waarmee u zowel een traditionele uitstraling als een moderne uitstraling aan uw garage kunt geven. Daarnaast is het mogelijk om uw garagepoort uit te voeren met extra decor elementen of vensters.

Extra bijzonder zijn de deuren met een retro design. In deze uitvoering is het gemak van een plaatsbesparende sectionale garagepoort gecombineerd met de uitstraling van de deuren van een oud koetshuis. Maar ook voor moderne woningen hebben wij speciale uitvoeringen zoals de 3-D en metal coatings.

De 40 mm. dikke panelen van deze garagepoorten hebben een hoge isolatiewaarde en grote stabiliteit. Het met PU hardschuim isolatie gevulde stalen deurblad is verzinkt, voorzien van een primer, UV bestendige coating en eindlaklaag in de door u gewenste RAL kleur. Kortom, aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Door zijn ontwerp vereist de R40 een minimaal benodigde zij- en bovenruimte. Het verenpakket wordt in de fabriek voor-geïnstalleerd in de geleiderails waardoor de garagedeur eenvoudig is te monteren.

Voor extra comfort is het mogelijk om uw garagepoort uit te voeren met een middenmotor en afstandsbediening. De motoren zijn standaard voorzien van 2 handzenders. Afhankelijk van het gekozen type is het zelfs mogelijk om uw garagedeur door middel van uw smartphone te bedienen. Zo is zelfs uw garagepoort mee met de toekomst !

SECTIONALE GARAGEPOORT TL

Voor de grotere poortopeningen, tot 8 meter breed, biedt Ryterna de sectionale garagepoort van het type TL aan. Deze garagedeuren zijn net als de R40 voorzien van 40 mm dikke stalen panelen die gevuld zijn met een PU hardschuim isolatie. In plaats van een in de geleiderails ingebouwd verenpakket is de TL uitgevoerd met traditionele torsieveren. Net als bij de R40 is de TL leverbaar in een breed scala aan profileringen, kleuren en uitvoeringen.