BEDRIJFSPOORT TLP

BEDRIJFSPOORT TLP

Onze deurpanelen bestaan uit een 40 mm dikke “sandwich” constructie waarbij de verzinkte binnen- en buitenbeplating is voorzien van een UV-bestendige laklaag. De paneelconstructie is gevuld met een polyurethaan hardschuim. In combinatie met de weersbestendige afdichtingen aan bodem, top en zijkant van de deur zorgt dit voor een optimale thermische isolatie. De standaard paneelhoogtes zijn 500 en 610 mm. In combinatie met hoogwaardig beslag is deze TLP bedrijfsdeur leverbaar tot een breedte van 10 meter en een oppervlak van 50 m².

STANDAARD TLP PANELEN 

TLP GELIJND (RIB) STANDAARDKLEUREN 

TLP MACRORIB STANDAARDKLEUREN

TLP MACRORIB STANDAARDKLEUREN

Naast onze standaard Gelijind (Rib), Macrorib en Fullview panelen bieden wij ook een groot scala aan afwijkende panelen die uw bedrijfsdeur een exclusief en uniek uiterlijk kunnen geven.

TLP ULTRA-THERMO

Deze bedrijfsdeuren beschikken over 80 mm dikke panelen die voorzien zijn van een hoge dichtheid polyurethaan isolatie. Hiermee bereikt dit deurtype een thermische waarde van 0,5 W/m²K. De Ultra-Thermo panelen zijn standaard voorzien van een gelijnd stucco motief en hebben RAL 9016 als standaardkleur.

Speciale vensters met een 3-voudige acrylbeglazing zijn voor deze industriedeuren leverbaar. Ingebouwde loopdeuren zijn af te raden.